Anlık Bildirim

Mr. Robot'un 2.sezonundan yeni fragman

Geçtiğimiz yılın en başarılı dizileri arasında yer alan Mr. Robot, bu yıl yeni sezonu ile ekranlara geri dönecek. Merakla beklenen dizinin 2.sezonunda yeni bir fragman yayınlandı.
 Geçtiğimiz yıl USA Network kanalı tarafından yayınlanmaya başlanan Mr. Robot, hem izleyiciler hem de eleştirmenler tarafından beğeniyle karşılandı ve 2015'in en iyi dizileri arasına girmeyi başardı. İzleyenleri, neyin gerçek neyin hayal olduğunun kolay kolay anlaşılmadığı bir dünyanın içine çeken dizi, bu yıl 2.sezonu ile ekranlara geri dönecek.
Yazının bundan sonraki kısmı Mr. Robot'un ilk sezon finalini izlemeyenler için spoiler içerir.
 Mr. Robot'un merakla beklenen 2.sezonundan ilk uzun fragman, dün USA Network kanalı tarafından yayınlandı. Yayınlanan bu yeni fragman, yeni sezonda Elliott için gerçeklik ve hayaller arasındaki çizginin daha da bulanık hale geleceğini gösteriyor. Geçtiğimiz sezonun sonunda kendisi ve Mr. Robot hakkındaki şok edici gerçeği öğrenen Elliott, yeni sezonda, hem açığa çıkan bu gerçeğin, hem de geçtiğimiz sonunda gerçekleştirdikleri siber saldırının sonuçları ile başa çıkmak zorunda kalacak.
 Dizinin yaratıcısı olan Sam Esmail'in tüm bölümlerini yazıp yöneteceği 2.sezon, 13 Temmuz'da yayınlanmaya başlanacak. Yeni sezonunda da sosyal medya, kurumsal şirketler ve sanal dünya gibi konulara eleştirel bir dille yaklaşan dizinin, son dönemde çok tartışılan, internet kullanıcılarının mahremiyeti konusuna da yeni sezonunda değinmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim