Anlık Bildirim

Nexus 5 bakım kılavuzu internete sızdırıldı

Nexus 5 bakım kılavuzu internete sızdırıldı

Bu ay içerisinde teknoloji dünyasına sunulması beklenen Nexus 5 akıllı telefonuna ait bu kez de bir bakım kılavuzu internete sızdırıldı. Kılavuzda modelin donanım özellikleri ayrıntılı olarak görülebiliyor.

218 sayfalık bakım kılavuzunda modelin bir de tasarım çizimi bulunuyor. Bu çizim şimdiye kadar internete sızan görselleri teyit eder nitelikte. Arka kısımda sol üst tarafta kamera yer alırken, Nexus yazısı arka orta kısımda bulunuyor.

Modelin özellikleri de duyduklarımızdan farklı değil. 4.95 inçlik Full HD IPS ekran, 2.3GHz saat hızında çalışan Snapdragon 800 yongaseti, 2GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 2300mAh batarya, 8MP çözünürlükte OIS destekli arka kamera, 1.3MP çözünürlükte ön kamera, NFC, LTE desteği şeklinde özellikleri yer alıyor.

Ancak LG G2 modelinin baz alındığı düşünüldüğünde bazı özelliklerin kırpıldığı görülüyor. Ekran 4.95 inçe indirgenmişken, bataryanın da 2300mAh gücüne düşürüldüğünü görüyoruz. Ayrıca arka kamera da 8MP çözünürlükte. Daha önce 13MP çözünürlükte hatta MEMS adında hızlı odaklanmayı sağlayan bir teknoloji barındıracağı gündeme gelmişti. 

Kılavuzda modelin çıkış tarihi konusunda herhangi bir bilgi yok. Ancak iddialar 15 Ekim veya 31 Ekim olarak iki farklı tarihe işaret ediyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2675 kez okundu.
39 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google nexus, google ve nexus 5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim