Anlık Bildirim

Pixel 3 XL'e QWERTY klavyeli kılıf geldi: Evo Type

Tech21 adlı mobil aksesuar şirketi, Google'ın Pixel 3 XL akıllı telefonu için tam boy QWERTY klavye içeren bir kılıf çıkardı. Kılıfta yer alan klavye, cihaza NFC üzerinden kablosuz olarak bağlanıyor.
Mobil aksesuar üreticisi Tech21, ‘Made for Google’ programı kapsamında Google Pixel 3 XL için bir kılıf çıkardı. "Evo Type" olarak adlandırılan kılıf Google’ın 2018 model amiral gemisi akıllı telefonuna tam boy QWERTY klavye ekliyor.
Evo Type'ın standart bir folyo kılıfa benzediğini söyleyebiliriz. Açıldığında ise klavyesi çıkıyor ortaya. Üzerinde fiziksel tuş bulunmayan klavye, tuş girişlerini algılamak için dokunmatik sensörlerden yardım alıyor. Ayrıca NFC üzerinden kablosuz olarak bağlantı kuruğu için güç tüketimi de son derece az.

İlkbaharda satışa sunulacak

Dayanıklı ve yumuşak dokulu bir kumaşa sahip olan kılıf aynı zamanda akıllı telefon için etkili bir koruma sunuyor. Pixel 3 XL modeli için geliştirilen Tech21 Evo Type'ın fiyatı henüz açıklanmadı. Klavyeli kılıfın önümüzdeki ilkbaharda satışa sunulacağı açıklandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim