Anlık Bildirim

Radeon RX Vega 56 ekran kartlı Blackmagic eGPU Pro duyuruldu

MacBook Pro serisi AMD Radeon RX Vega mimarisine kavuştu. Blackmagic eGPU Pro harici grafik kutusu ile Radeon RX Vega 56 performansına erişmek mümkün hale geldi.

Apple’ın macOS High Sierra sürümünde harici grafik kartı kutusu desteğini kararlı hale getirmesi sonrasında ilk ürünler piyasaya çıkmaya başlamıştı. Apple ile çalışan Blackmagic şimdi ikinci nesil harici grafik kutusunu duyurdu.

Blackmagic eGPU Pro özellikleri ve fiyatı

Blackmagic eGPU Pro olarak adlandırılan yeni kutu AMD Radeon RX Vega 56 ekran kartı barındırıyor. 8GB HBM2 bellek, 94 milyar/saniye doku doldurma oranı, 10.5 TFLOPS işlem gücü gibi özellikler ilk nesle göre önemli artışlar sağlıyor.

DaVinci Resolve 15 uygulamasında Radeon RX 580 ekran kartlı ilk nesle göre 2 kat, standart MacBook Pro donanımlarına göre de 22 kat daha fazla grafik gücü ele ediliyor. Elbette hali hazırda bilgisayarlara yeni eklenen Radeon Pro Vega birimleri hesaba katılmamış.

Grafik kutusu aynı zamanda bir bağlantı merkezi olarak da kullanılabiliyor. Thunderbolt 3 üzerinden bilgisayara bağlanan kutuda iki adet Thunderbolt 3 girişi, 5K ekranlar için DP çıkışı, HDMI 2.0 portu, 85W enerji çıkışı ve 4 adet USB 3.1 bağlantısı yer alıyor. Blackmagic eGPU Pro ay içerisinde 1359 Avro fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim