Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 6 için Temmuz ayı işaret ediliyor

Samsung'un Galaxy Note akıllı telefon serisi için ilk bilgiler gelmeye başladı. Cihazın beklenenden daha erken bir tarihte piyasada olabileceği iddia ediliyor.

Samsung'un ilk dalga amiral gemi modeli Galaxy S7 tanıtımının ardından, şimdi gözler Galaxy Note serisinin tanıtımında. Geleneksel olarak IFA fuarında sahne alan Galaxy Note serisi, geçen yıl alışılmışın dışına çıkmış ve Ağustos ayında resmiyet kazanmıştı. Bu yıl, tarihin biraz daha geri çekildiği ifade ediliyor.

Güney Kore medyasına göre, Galaxy Note 6 amiral gemi modelinin Temmuz ayındaki bir etkinlikle tanıtılması bekleniyor. Geçen yıl, Galaxy Note 5 ile birlikte Galaxy S6 Edge Plus modeli de görücüye çıkmıştı. Bu yıl tek bir Galaxy Edge modeli planlandığı için, Galaxy Note 6 modeli tek başına sahneye çıkacak.


Aynı dönemde Google'ın da Android N sürümünü nihai olarak kullanıma sunmuş olması bekleniyor. Yani Galaxy Note 6 modelinde Android N işletim sistemini görmemiz yüksek ihtimal. Diğer taraftan Snapdragon 820 ve Exynos 8890 yonga seti seçeneklerinin yine yerini alması bekleniyor. Kamera tarafında da 12MP çözünürlüğü görebiliriz.

Cihazda ekran boyutunun 5.8 inçe yükseleceğini belirtenler mevcut. Ayrıca Samsung'un 6GB RAM seviyesine geçişi, Galaxy Note 6 ile başlatacağına inanılıyor. Depolama kapasitesi ise 256GB sınırına yükselebilir. Batarya kapasitesi olarak da 3600mAh seviyelerinin yakalanacağı tahmin ediliyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7145 kez okundu.
28 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 6 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim