Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 7, ön siparişlerde görünmeye başladı

Samsung’un büyük övgüler alan yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 7, ABD çıkışının arkasından kısa bir süre sonra ülkemizde de raflarda boy göstermeye başlayacak.

19 Ağustos itibariyle ABD pazarında piyasaya sürülecek olan Galaxy Note 7 için henüz ülkemizde net bir tarih açıklanmış değil. Muhtemelen özel bir etkinlikle pazara girecek olan Galaxy Note 7 için, pek çok perakende sitesinde ön siparişler başladı.

N11 gibi pazar yeri tarzındaki platformlarda 3600TL seviyesine varan fiyatlar söz konusu. Yine Hepsiburada ve Teknosa gibi kanallarda da 3600TL seviyesini görüyoruz. Cihazın sevkiyata başlama tarihi 25 Ağustos olarak görülüyor. Bu tarihe kadar sipariş verenler, yeni Gear VR gözlüğü ve 7 adet özel VR içeriğine de ücretsiz olarak sahip olacak.

Galaxy Note 7, nihai satışta bu ön sipariş fiyatlarından daha aşağı iner mi bilemiyoruz ancak yurtdışında 850$ seviyeleri konuşuluyor. Zaten Galaxy S7 Edge modelinden daha yüksek bir bantta pazara girmesi bekleniyordu. Muhtemelen 3600TL seviyesi sabit kalacak

Hatırlanacağı üzere Galaxy Note 7 modelinde 5.7 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 64GB UFS 2.0 depolama belleği, 256GB’a kadar microSD kart desteği, 3500mAH kapasiteli batarya, USB Tip-C girişi, 12MP çözünürlüğünde daha gelişmiş arka kamera, OIS ve Dual Pixel odaklama desteği, 4096 baskı hassasiyet seviyeli S-Pen gibi pek çok özellik mevcut. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8907 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim