Anlık Bildirim

Samsung Galaxy TabPro S2 daha güçlü olacak

Geçen yılın sürpriz modelleri arasında gösterilen Samsung’un Galaxy TabPro S adındaki Windows tableti için devam versiyonu yolda. Bu kez daha güçlü bir model bizi bekliyor.

Geçen yılın dikkat çeken modelleri arasında yerini alan Galaxy TabPro S, bu yıl itibariyle devam modeline kavuşacak. Yeni model eskiye oranla performans konusunda bir adım daha atabilir.

Performansı artıyor

Orijinal model normalde fansız bir yapıya sahipti ve Core M işlemcisi de 0.9 GHz dolaylarında çalışıyordu. Böylece ortaya sessiz ancak performansı düşük bir tablet çıkıyordu. Yeni modelin sızan şemalarında bir havalandırma yapısı göze çarpıyor.

Sol üst kısma yerleşen havalandırma boşluğu, daha güçlü bir işlemciye işaret ediyor. Normalde Kaby Lake tabanlı Core M serisinden bir işlemci kullanılması bekleniyordu. Fan desteği ile birlikte performans bir tık artarak Intel U serisine terfi edeceği tahmin ediliyor.

Ayrıca arka kapak polikarbonat yerine metal alaşımdan imal edilmiş. Sistemi soğuk tutmak adına bu bilgi de iddiaları doğrular nitelikte. Yükseltilen işlemci ile birlikte USB Tip-C üzerinden artık Thunderbolt 3 desteğinin de sunulacağı ifade ediliyor.

Samsung görünüşe göre Windows tarafındaki tek tableti üzerinde çok ince çalışmalar yapıyor. İlk modeldeki performans ve klavyeye yönelik eleştiriler muhtemelen giderilecek. Gündelik işlere yönelik sade bir tablet modeli yerine gerektiğinde harici ekran kartı kutusu bağlanabilecek bir ofis bilgisayarı ortaya çıkacak gibi. Galaxy TabPro S2 modelinin MWC 2017 fuarında tanıtılması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim