Anlık Bildirim

Samsung'dan orta seviye tablet : Galaxy Tab 2


2010 yılında Samsung'un tablet pazarında önemli bir başarı yakalamasını sağlayan ilk nesil 7 inçlik Galaxy Tab modelinin ardından firma farklı boyutlarda üst seviye Android tabletlerini piyasaya sürmüştü. Bu yıl için Full HD çözünürlükte bir tablet beklerken Samsung orta seviyeye hitap edecek yeni bir Galaxy Tab modeli duyurdu.

Yeni model ilk serinin devamı niteliğinde ve Galaxy Tab 2 olarak adlandırıldı. 7 inçlik 1024 x 600 piksel çözünürlükte dokunmatik ekran daha ucuz ancak standart LCD panellere göre daha kaliteli görüntü veren PLS LCD teknolojisini kullanıyor. 1GHz hızında çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM, WiFi, Bluetooth 3.0, A-GPS, HSPA+ bağlantı desteği, DLNA, 16GB/32GB depolama kapasitesi, Android 4.0 işletim sistemi, microSD kart girişi, 4000mAh batarya modelin diğer özellikleri.

Donanım özelliklerine bakarak modelin orta seviyeye hitap edeceğini söylemek mümkün. Düşük ekran çözünürlüğü, flaş olmayan sabit odaklı 3MP'lik arka kamera, VGA ön kamera gibi özellikler bunun işaretçisi.

Yazılım tarafında ise TouchWiz kullanıcı arayüzü, ChatON sohbet uygulaması ve Kies Air bulunuyor. Samsung fiyat ve çıkış tarihi konusunda bir açıklama yapmadı ancak firmanın en ucuz tableti olacağını söyleyebiliriz. Samsung Galaxy Tab 2 ile orta ve giriş seviyesi pazarda da pay kapma yarışına ortak olmak niyetinde.
Güncelleme (Rıfat Çorulu - Knight):

Gelen son bilgilere göre tabletin Wi-Fi ve 3G versiyonlarının İsveç, Finlandiya, Norveç ve Danimarka fiyatları şu şekilde olacak;
  • İsveç: 450$ (Wi-Fi) - 556$ (3G)
  • Finlandiya: 463$ (Wi-Fi) - 568$ (3G) 
  • Norveç: 420$ (Wi-Fi) - 523$ (3G)
  • Danimarka: 419$ (Wi-Fi) - 712$* (3G)
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6132 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, samsung galaxy tab ve Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim