Anlık Bildirim

Seagate 3TB kapasiteli yeni sabit diski Barracuda XT'yi kullanıma sundu

Dünyanın en büyük sabit disk üreticilerinden Seagate, 3 Terabyte depolama kapasitesi sunan yeni sürücüsünü kullanıma sundu. Barracuda XT olarak isimlendirilen 3.5-inç boyutundaki yeni sürücü, 7200 devir/dakika hızında çalışıyor ve SATA-III (SATA 6Gbps) ara birimine destek sunuyor. 64MB tampon bellek kapasitesiyle gelen sürücü 4K sektör desteği ile geliyor ve Windows XP işletim sisteminin uyumluluk sorunlarına karşı, tüm kapasiteyi kullandırabilmek için Disc Wizard uygulamasıyla birlikte sunuluyor.

Geçtiğimiz yılı rakibi Western Digital'in gerisinde kapatan ve şu anda dünyanın en büyük ikinci sabit disk üreticisi olduğu belirtilen Seagate, pazara sunacağı yeni ürünlerle yeniden zirveye yerleşmeyi planlıyor. 3 Terabyte depolama kapasitesi sunan yeni Barracuda XT hakkında konuşan satış, pazarlama ve müşteri hizmetlerinden sorumlu başkan yardımcısı Dave Mosley, "Barracuda XT sürücüsü, son kullanıcılara ve pc üreticilerine dünyanın en gelişmiş depolama çözümlerini sunma bağlılığımızın somut örneğidir." dedi.

Seagate 3TB kapasiteli yeni sabit diski Barracuda XT'yi kullanıma sundu

Seagate'in 3 Terabyte depolama kapasitesi sunan Barracuda XT sürücüsü, yurt dışında 279$ olarak belirtilen son kullanıcı satış fiyatına sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12604 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
depolama, hard disk ve
2 etiket daha fiyat seagate
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim