Anlık Bildirim

Snapdragon 820 yonga setli mini Xiaomi akıllı telefonu ortaya çıktı

Xiaomi’nin iPhone SE modelinin karşısına çıkarmak için hazırladığı yeni 4.3 inçlik performans canavarı akıllı telefonu internete sızdırıldı. Modelin adı henüz bilinmiyor.

Apple’ın ailedeki en güçlü olmaya aday 4 inçlik iPhone SE modelini satışa sunmasının ardından, Android cephesinde de hareketlilik başladı. Xiaomi, gerçek bir performans canavarı olmaya aday yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

Xiaomi’nin bu hamlesi uzun süredir biliniyor ancak ilk kez görseller de ortaya çıkmaya başladı. Mütevazi bir görünüme sahip olan bu yeni akıllı telefon, 4.3 inçlik IPS ekranında 720p çözünürlük barındırıyor. Snapdragon 820 ve 3GB LPDDR4 RAM ile birlikte bu boyuttaki en güçlü Android telefonu ile karşı karşıyayız.

13MP çözünürlüğünde kamera, 32GB depolama kapasitesi ve Home butonunda parmak izi okuyucu özellikleri ile, Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu performans arayan tüketicilere hitap edecek. Cihazın fiyatının 275$ civarında olacağı tahmin ediliyor. Tüketicilerin bu tarz modellere göstereceği tepki sonucunda, pazarın yeniden 4-4.5 inç arasındaki güçlü modellerle kaplandığını görmemiz mümkün olabilir. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8308 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi 4.3 inch ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim