Anlık Bildirim

Speedx, yeni nesil akıllı bisikleti Unicorn'u tanıttı

Çinli bisiklet üreticisi Speedx; Unicorn adını verdiği yüksek sürüş konforu ve pek çok akıllı özelliğe sahip bisikletini CES 2017'de tanıttı. Oldukça şık olan bisikletle ilgili detaylar haberimizde.

Speedx, yeni nesil akıllı bisikleti Unicorn'u tanıttı Tam Boyutta Gör

Daha önce Leopard adını verdiği ilk akıllı bisikletini satışa sunan ve bu bisiklet için Kickstarter üzerinden 2 milyon dolar bağış toplamayı başaran Çinli bisiklet üreticisi Speedx, ikinci akıllı bisikletini dün CES’de tanıttı. ‘’Bozulmayan memnuniyet’’ mottosuyla yola çıkan şirket, kullanıcılarına rahat bir sürüş deneyiminin yanı sıra gidilen mesafe, yakılan kalori miktarı, ortalama hız ve nabız ölçer gibi pek çok ekstra özellik sunuyor.

Özellikle profesyonel bisiklet sürücülerinin yakındığı konuların başında bisikletlerin, kendi gelişimlerini izlemelerine yardımcı ekipmanlara sahip olmamasıdır. Spor salonlarındaki bisikletler her ne kadar hız, mesafe ve süre bilgilerini verme konusunda başarılı da olsa sürekli aynı noktada pedal çevirmek bir süre sonra sıkıcı bir hal alır. Kullanıcılar gidonlarına taktığı farklı ekipmanlar ya da cep telefonlarındaki uygulamalarla bu sorunları çözmeye çalışsa da çok verimli sonuçlar elde edemiyorlardı. Speedx ise zaten ilk akıllı bisikleti Leopard’ın sahip olduğu özellikleri bir adım ileriye götürdü.

Yüksek fiyat, yüksek performans

3200$ civarı yüksek bir fiyata sahip olan Unicorn, sahip olduğu 2.2 inçlik ekranıyla kat edilen mesafe, hız, kalori gibi bilgileri, pedal ve tekerleklerden alarak sizinle paylaşıyor. Üstelik ekrandan uzanan kabloların tamamen gidonun içinde saklanmış olması diğer ekipmanlarda olan görüntü kirliliğin de önüne geçmiş oluyor. Bisiklet ayrıca karbon fiber karışımları kullanarak oluşturduğu ve "Titreşim Kontrol Sistemi" adını verdiği özellik sayesinde her türlü zeminde sarsıntı yaşamadan sürüş keyfi sunuyor. 

Tabi Unicorn, bu yüksek fiyatıyla muhtemelen ciddi sürücülerin tercihi olacak ancak akıllı bisiklet sektörüne hız kazandırarak ilerleyen zamanlarda Android veya iOS sistemini barındıran akıllı bisikletler görmemizi sağlayabilir.

Unicorn’un tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10265 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bisiklet, akıllı bisiklet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim