Anlık Bildirim

The Room 3 indirmeye sunuldu

Fireproof Games stüdyosunun mobil platformlarda tanınmasını sağlayan ödüllü bulmaca oyunu serisi The Room, üçüncü kez bizleri karanlık odalardan kurtulmaya çağırıyor.

Serinin temelinde yer alan keşif ve bulmaca çözme unsurlarını aynen devam ettiren The Room 3 farklı olarak daha geniş bir oynanış alanına sahip ve bulmacaların sayısı da artırılmış. Oyunda uzak bir adadaki Grey Holm malikanesindeki sırları çözmeye çalışıyoruz. Başarılı dokunmatik kontrollerle nesneleri her açıdan inceleyebilirken, bulmacaları çözebilmek için sayısız nesneyle etkileşime geçiyorsunuz.

The Room 3 yapımında artık önceki bölümlere geri dönerek hikayeyi farklı bir yöne doğru götürmenize imkan verilmiş. Ayrıca bölümlerde motion capture tekniğiyle hazırlanmış farklı insan hareketlerine de rastlayabiliyorsunuz. Oyunun grafikleri de öncekilere göre daha kaliteli hale gelmiş. 

Kendisini sıkmadan oynatabilen The Room 3 yapımının Türkçe desteğinin de olması ayrı bir tercih sebebi. Oyun 12.99TL fiyat etiketine sahip. Android sürümü ise çok yakında geliyor. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim