Anlık Bildirim

Tumblr'ın iOS sürümüne "Live Photos" desteği

Yahoo'nun sahibi olduğu isimlerden Tumblr, iOS uygulamasını önemli özellikler ile güncelledi. Özellikle yeni iPhone modelerine sahip kişileri ilgilendiren güncellemenin detayları haberimizde.
 
Tumblr'ın iOS sürümüne 'Live Photos' desteği
Geçtiğimiz dönemde internet dünyasının önemli isimlerinden Yahoo tarafından yüklü miktar bir ödeme ile satın alınmasıyla adında sıkça söz ettiren Tumblr blog platformunun iOS uygulaması, önemli desteklerle 5.0 sürümüne güncellendi.
Yayınlanan bu yeni sürümüyle iOS için Tumblr, Apple'ın iPhone 6S ile iPhone 6S Plus ile hayatımıza soktuğu Live Photos yani Canlı Fotoğraflar altyapısına destek vermeye başladı. Bu sayede çekilen canlı fotoğraflar artık normal bir çekimmiş gibi kolayca Tumblr içerisinde paylaşılabiliyor ve isimleri gibi canlı olarak oynatılabiliyor. Bildiğiniz gibi bu fotoğraflar baştan ve sondan kayıtlanan 1.5 saniyelik 960x720 piksellik videolar ile elde ediliyor.
Tumblr'ın 5.0 sürümü canlı fotoğraflara ek olarak 3D Touch desteğini açısından da yeni imkanlar kazanıyor. Canlı Fotoğrafların hareket ettirilmesi ekrana yapılacak sert basma ile yerine getirilebiliyor ve uygulama simgesi üzerinden hızlı şekilde arama gerçekleştirilebiliyor. Ayrıca önemli bir detay olarak servisin anlık mesajlaşma aracı uygulama içerisinde artık herkes tarafından kullanılabiliyor.
Tumblr'a ücretsiz olarak aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim