Anlık Bildirim

Wake Alarm Clock uygulaması iPhone / iPod Touch için güncellendi, iPad sürümü yayınladı

iOS 7 işletim sistemli cihazlar için geliştirilen Wake Alarm Clock uygulaması, iPhone / iPod Touch için güncellendi, iPad sürümü kullanıma sunuldu.
Son gelişmeler doğrultusunda iPhone, iPod Touch ve artık iPad ile uyumlu olarak kullanılabilen Wake Alarm Clock, genel olarak oldukça sade arayüze sahip ilginç bir alarm uygulaması olarak görev yapıyor. İçerisine kayıt edilen alarmları (8 adet) kaydırma hareketleri ile devreye sokan ve cihazların sallanması ile alarmları kapatabilen Wake Alarm Clock, iPhone / iPod Touch için yapılan 2.0 güncellemesiyle iPad sürümüyle gelen özelliklere kavuşuyor ve artık sesli olarak alarm kurulmasına imkan tanıyor. Ayrıca iTunes alarm desteği getirilen uygulama, iOS 7'ye uygun bir tasarım ile çok daha güzel görünüyor, eskiye oranla daha fazla kişiselleştirme seçeneği sunuyor, yatay modda çalışabiliyor ve bünyesine yardım ekranı dahil ediliyor.
Phone / iPod Touch sürümü 5,49 TL, iPad içinse 6,99 TL fiyat etiketiyle satılan uygulamaya buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim