Anlık Bildirim

Windows 10'lu Alcatel Idol 4 Pro, benchmark skorlarında göründü

Windows 10 mobil ekosistemi gücünü artırmaya devam ediyor. Snapdragon 820 yonga setli HP Elite X3 modelinden sonra, Alcatel Idol Pro 4 modeli de pazarda epey ses getirecek.

Alcatel'in Windows 10 mobil ekosisteminde iddialı olmak adına geliştirdiği yeni akıllı telefonu Idol 4 Pro, benchmark skorlarına düşmeye başladı. Testler, önceki iddiaların aksine çok daha güçlü bir modelin bizi beklediğini gösteriyor.

Daha önce Alcatel Idol 4 Pro modelinin Snapdragon 652 yonga seti taşıyan orta seviyeye yakın bir model olacağı gündeme gelmişti. Testlerde ise modelin Snapdragon 820 yonga seti taşıdığı görülüyor. 6 inçlik Full HD ekran ile birlikte, cihazın Windows 10 mobil ekosistemindeki en performanslı telefon olacağını söyleyebiliriz. Diğer bir iddialı model HP Elite X3 modelinde 2K ekran ve Snapdragon 820 yonga seti yer alıyordu.


Bunun haricinde cihazda 2GB RAM olduğu görülüyor. Kaynaklar, RAM miktarının 4GB olduğunu belirtirken, muhtemelen prototip bir cihaz ile karşı karşıyayız. Bunun yanında 64GB depolama kapasitesi, arka kısımda 21MP çözünürlüğünde kamera, ön kısımda 9MP çözünürlüğünde kamera, 4K video kaydı şeklinde özellikler yer alıyor.

Alcatel'in Windows 10 mobil tarafındaki en büyük yatırımı diyebileceğimiz Idol 4 Pro için henüz bir tanıtım tarihi mevcut değil ancak modelin en geç yaz aylarında piyasada olacağı tahmin ediliyor.
 
Windows 10'lu Alcatel Idol 4 Pro, benchmark skorlarında göründü
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim