Anlık Bildirim

XFX'den 1.5GB bellekli ekran kartı; GeForce 9600GSO Far Cry 2 Edition

XFX'den 1.5GB bellekli ekran kartı; GeForce 9600GSO Far Cry 2 Edition

Bir süre öncesine kadar sadece Nvidia tabanlı ekran kartları hazırlayan ve XXX serisi yüksek performanslı modelleriyle popüler olan XFX, geride bıraktığımız yılın son günlerinde yaptığı sürpriz açıklamayla AMD-ATi ile de ortaklığa başlayacağını açıklamış ve firmanın Radeon HD 4000 serisi ekran kartları bir süre önce gün ışığına çıkmıştı. Nvidia tabanlı ekran kartı üretimine devam eden firma, hazırladığı yeni modeliyle yeniden gündemde.

XFX'in orta segment için hazırladığı GeForce 9600GSO Far Cry 2 Edition isimli ekran kartı, özellikle yüksek bellek kapasitesi ile dikkat çekecek gibi görünüyor. Zira kart üzerinde tam 1.5GB (1536MB) GDDR2 bellek bulunuyor. 192-bit bellek veri yolu desteğine ve 96x paralel işlem birimine sahip olan ekran kartının grafik işlemcisi 580MHz'de, paralel işlem birimleri 1450MHz'de ve bellekleri de 800MHz'de görev yapıyor.

Kutu tasarımıyla da dikkat çeken ekran kartı, SLI kurulumlarına da olanak tanımakta. PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapabilen ekran kartı, PhysX ve CUDA teknolojileriyle uyumlu olarak ta kullanılabiliyor. Çift DVI ve HDTV konnektörleriyle gelen ekran kartının kutu içeriğine günümüz popüler oyunlarından Far Cry 2'nin tam sürümü de ilave edilimiş.

Önümüzdeki günlerde satışa sunulması beklenen kartın fiyatı hakkındaysa henüz net bir bilgi bulunmuyor.

XFX'den 1.5GB bellekli ekran kartı; GeForce 9600GSO Far Cry 2 Edition

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25420 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Ekran Kartı, geforce
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim