Anlık Bildirim

Xiaomi'nin katlanabilir telefonunun yeni videosu yayınlandı

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi de tıpkı rakipleri gibi katlanabilir bir akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şimdi de cihazın yeni bir videosu yayınlandı.
Teknoloji devlerinden Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Mobil Dünya Kongresi'nde katlanabilir akıllı telefonunu tanıtmadı ancak bir video yayınladı. Yayınlanan yeni bir video ise Çinli şirketin, rakipleri Samsung ve Huawei'nin tasarımlarından farklı bir katlanabilir akıllı telefon düşündüğünü ortaya koyuyor.

İki yerden katlanıyor

Şirketin katlanabilir telefonunun, ilk bakışta Huawei Mate X'e benzediğini söylemek yanlış olmaz. İnce çerçeveleri ve dışar katlanır yapısıyla, rakip cihazla benzerlik gösteriyor. Ancak Xiaomi'nin cihazının iki yerden katlanarak farklı bir tasarım anlayışını yansıttığını söylemek mümkün. Dışa katlanır ekranlarda çizilme ve kirlenme riskinin olabileceği de bir başka tartışma konusu.
Cihazın videosunda, hem fiziksel açıdan, hem de ekrandaki animasyonlar açısından tablet modundan, akıllı telefon moduna geçişin oldukça akıcı olduğunu görüyoruz. Xiaomi'nin katlanabilir cihazı, akıllı telefona moduna geçince tipik telefonlara göre daha geniş ve kısa bir ekran sunuyor. Şirket katlanabilir telefonunu ne zaman tanıtacağı konusunda henüz bir bilgi vermiş değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim