Anlık Bildirim

Asus'dan oyunculara yönelik bütçe dostu Z97-Pro Gamer anakart

Asus'dan oyunculara yönelik bütçe dostu Z97-Pro Gamer anakart

Oyunculara yönelik PC donanımı ve hazır sistemlerin giderek daha fazla satış yapmaya başlaması, üreticileri de harekete geçirmiş durumda. Intel 8 ve 9 serisi anakartlarında temel ihtiyaçları kaşrılayan ve böylece daha düşük fiyat seviyelerine inebilen versiyonlar ortaya koymaya başlamıştı. Asus da oyunculara yönelik bu tür bir anakart olan Z97-Pro Gamer'ı duyurdu.

Z97 çipseti barındıran Z97-Pro Gamer anakartı LGA 1150 işlemci soketine bağlanmış. Bu sayede tüm Haswell, Haswell Refresh ve çarpan kilidi açık K serisi dahil olmak üzere Broadwell mimarisindeki işlemcilere destek sunuluyor. Kartın enerji dağıtımı Asus' Digi+ VRM devreleri üzerinden yapılıyor. 

İki adet PCI-Express 2.0/3.0 x16 slotu grafik kartları için ayrılırken, ayrıca iki adet PCI-Express 2.0 x1, iki adet PCI ve x4 modunda çalışan bir adet de PCI-Express 2.0 x16 slotu yer alıyor. Ayrıca SATA-Express arabirimi ve ekstradan entegre bir M.2 SSD soketi de mevcut. 

Anakartta ROG serisine özgü Sonic Radar II ses konumlandırma motoru, 300 Ohm kulaklık amplifikatörü ile birlikte SupremeFX ses teknolojisi özellikleri de unutulmamış. Z97-Pro Gamer anakartı Avrupa'da 135 Avro fiyat etiketi ile satışa sunuldu. 


Kaynak:http://www.tomshardware.com/news/asus-z97-pro-gamer-motherboard,28006.html Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2318 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim