Anlık Bildirim

Amazon Prime Video şimdi Android Auto platformunda

Android Auto araç içi eğlence sistemi yeni güncelleme ile Zoom, WebEx, Chrome ve Prime Video uygulamalarını sunmaya başladı. Uygulamalar model model dağıtıma başlayacak.
Android Auto Tam Boyutta Gör
Araç içi eğlence sistemleri standart sistemlerden farklı olarak uygulama desteğini ince eleyip sık dokuyarak geliştiriyor. Sürüş esnasında uyulması gereken kurallar nedeniyle Android Auto ve Apple CarPlay çok uzun sürelerle uygulama ekliyor.

Android Auto şimdi daha zengin

Android Auto bugüne kadar farklı uygulamaları kullanıcılara sundu ancak bu oldukça uzun bir zaman içerisinde oldu. Bu hafta kullanıcılar 4 önemli uygulamaya daha kavuştu. Zoom, WebEx, Chrome ve Prime Video uygulamaları artık araç içerisinde kullanılabilecek.

Zoom ve WebEx konferans uygulamaları güvenlik nedeniyle sadece sesli görüşmeye imkân tanıyor. Google Chrome ve Amazon Prime Video uygulamaları ise her zaman olduğu gibi sadece araç park halinde iken kullanılabiliyor.

Güncellemede ayrıca The Weather Channel uygulaması, Trip View rotanızı paylaşma fonksiyonu ve Hyundai, Genesis, Kia araçları için dijital anahtar desteği de mevcut. Yeni güncelleme seçili PoleStar, Volvo ve Renault araçlarında başlayacak. Yıl sonuna kadar daha geniş bir araç listesine sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim