Anlık Bildirim

Android televizyonlara telefondan uygulama yüklemek mümkün

Android TV cihazlarınızda bundan böyle uygulama yüklerken akıllı telefonunuzdan yardım alabilirsiniz. Her iki cihazınızın aynı hesabı kullanıyor olması yeterli. 

Android TV

Akıllı televizyon pazarında Samsung ve LG ile birlikte en çok kullanılan ara yüzü konumundaki Android TV platformu, uygulama yükleme konusunda yıllardır katı bir tutum izliyor. Google Play üzerindeki uyumlu uygulamalara izin veren Android  televizyonlara uygulama yüklemek biraz zahmetli. Şimdi bunun için önemli bir yenilik getiriliyor. 

Android televizyonlara uygulama yükleme

Android TV platformunda mağazanın sınırladığı uygulamaları yüklemek zorundasınız ve bunun dışında farklı çözümlere yönelmek epey zahmetli oluyor. Google şimdi televizyon ara yüzünde zorlanmadan uygulama yükleme imkânı getirdi. 

Android TV ile aynı hesabı taşıyan Google hesabınızla uygulama mağazasında gezinirken uyumlu uygulamaların sayfasına geldiğinizde televizyonunuzu görebiliyorsunuz. Böylece doğrudan televizyonunuza gönderebiliyorsunuz.

Sunucu taraflı yükleme diyebileceğimiz yeni özellik kullanıcılara dağıtılmaya başlandı. Henüz Google tarafından resmi bir duyuru yok ancak yıl sonuna kadar global çaptaki tüm televizyon kutularına özelliğin gelmiş olması bekleniyor. 

Android TV Uygulamaları

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim