Anlık Bildirim

6 GB RAM ve kavisli ekran: Vivo Xplay 5

Mobil teknolojilerin gelişimi o kadar hızlandı ki, bazı üreticiler gelişimi yakalayabilmek için yılda 2 tepe model çıkarmaya başladı bile. Vivo ise yeni modeliyle sınırı bir tık daha yükseltecek.
6 GB RAM ve kavisli ekran: Vivo Xplay 5
 
Çinli üretici Vivo genellikle ürettiği ince akıllı telefonlarla biliniyor. İnceliğe rağmen performanstan ödün vermeyen üretici 1 Mart tarihine Xplay 5 modelini duyuracak, ancak sızıntılar model hakkında bir çok bilgiyi de gün yüzüne çıkardı.

Akıllı telefon ilk bakışta tasarımıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Metal kasaya sahip Xplay 5 aynı zamanda Samsung'un Edge modellerinde gördüğümüz gibi kavisli kenarlara sahip. Bu kavislerde ne tür özelleştirmeler yapılacak bilmiyoruz ancak görsellerde göründüğü kadarıyla bildirim çubuğu bu alana taşınabiliyor. Diğer bir yandan telefonun arka kısmındaki parmak izi okuyucu da kendini belli ediyor. Sanal tuş yerine kapasitif butonları tercih eden Vivo ekran/kasa oranında da oldukça iddialı görünüyor.

6 GB RAM ve kavisli ekran: Vivo Xplay 5
 
Akıllı telefonun görünümü kadar teknik özellikleri de dikkat çekici. 6" boyutunda ve 2K çözünürlükte ekranın yer alacağı Xplay 5'e Snapdragon 820 çipseti eşlik edecek. Android tarafında şu an için en güçlü oyuncu olan Snapdragon 820'yi ise 6 GB sistem belleği destekleyecek. Günümüz akıllı telefonlarında genellikle 3-4 GB bellek seviyelerini görüyoruz ancak Xplay 5 bu seviyeyi önemli ölçüde yukarı geçecek gibi görünüyor. Sızdırılan diğer özelliklerde 4100 mAh batarya, 16 MP arka ve 8 MP ön kamera göze çarpıyor.
6 GB RAM ve kavisli ekran: Vivo Xplay 5
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9600 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vivo, vivo xplay 5 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim