Anlık Bildirim

Apple'ın ilk katlanabilir cihazı, bir iPhone olmayabilir

Yakın zamanda ortaya çıkan yeni bir rapora göre Apple'ın en az beş yıldır çalıştığı ilk katlanabilir cihazı iPhone gibi bir akıllı telefon olmayabilir. İşte detaylar:
Apple'ın ilk katlanabilir cihazı, bir iPhone olmayabilir
Teknoloji devlerinden Apple, Samsung'un öncülük ettiği katlanabilir cihaz piyasasına adım atmaya hazırlanıyor. Ortaya çıkan raporlara göre en az beş yıldır katlanabilir bir cihaz üzerinde çalışan şirketin ilk katlanabilir cihazı ise bir akıllı telefon olmayabilir. 

Apple'ın ilk katlanabilir cihazı daha büyük bir cihaz olabilir

DigiTimes tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre Apple, ilk katlanabilir cihazını 2025 veya daha sonraki yıllarda piyasaya sürebilir ve bu cihaz bir iPhone olmayabilir. Zira rapora göre Apple, daha büyük bir katlanabilir bir cihaz üzerinde çalışıyor. Bu da bir iPad veya MacBook olabaileceği anlamına geliyor. 

Apple'ın ilk katlanabilir cihazı, bir iPhone olmayabilir Tam Boyutta Gör
Rapora göre en az iki flip-style tarzı katlanır cihazı üzerinde çalışan şirketin geçmişte, ekran sorunları nedeniyle katlanabilir cihazların geliştirilmesini duraklattığı ve Vision Pro ekibinin katlanabilir bir projeye kaydırıldığı yönünde bazı iddialar vardı. Son olarak yeni raporda da bahsedilen iddialara yer verilmesi bu iddiaları kuvvetlendirdi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim