Anlık Bildirim

Apple TV 4K resmen tanıtıldı

Uzunca bir süredir gündemi meşgul eden 4K destekli yeni nesil Apple TV, bugün düzenlenen etkinlikle birlikte tanıtıldı. İşte yeni Apple TV 4K'nın tüm detayları...
4K desteğiyle geleceği söylenen Apple TV, bugün Cupertino'daki Steve Jobs Tiyatrosu'nda düzenlenen etkinlikle sahneye çıktı. Şirket yeni Apple TV 4K'yı tanıttı. Set üstü kutu, hem 4K hem de HDR (Yüksek Dinamik Aralık) teknolojisi sunuyor. Ayrıca HDR 10 ve Dolby Vision standartlarını desteklediğini de belirtelim.
Apple TV'nin artık 4K HDR desteğine sahip olması nedeniyle Apple, iTunes'da 4K HDR filmler sunmaya başlayacak. Tüm iTunes kullanıcılarının mevcut kütüphanelerindeki HD içerikler 4K HDR versiyonlarına otomatik olarak yükseltilecek ve bunun için ekstra bir ücret talep edilmeyecek.
Apple ayrıca, Netflix ve Amazon Prime Video gibi popüler video akış hizmetlerinin yakında Apple TV 4K kullanıcılarına 4K HDR içerik sağlayacağını da doğruladı.
Apple TV 4K, şirketin A10X Fusion çipi ile güçlendirilmiş durumda. Bildiğiniz üzere aynı çip, iPad Pro modelinde de yer alıyor. Ayrıca yeni Apple TV, 4K TV'de HD içeriğin daha da iyi görünmesini sağlayan yerleşik yüksek performanslı 4K video ölçekleyicisine de sahip.
Apple TV 4K Türkiye fiyatları da belli oldu. Cihazın 32 GB'lık versiyonu 999 TL fiyatla tüketicilere sunulurken 64 GB'lık versiyonunda bu rakam 1.099,00 TL gibi bir seviyeye çıkıyor. Ürünü satın almak isteyenler 15 Eylül tarihinden itibaren sipariş verebilecekler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15982 kez okundu.
714 kişi, toplam 5043 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
içerik, televizyon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim