Anlık Bildirim

Apple'ın bugün tanıtacağı yeni hizmetlerinin fiyatlandırması ortaya çıktı

Teknoloji devi Apple, bugün bir etkinlik düzenleyerek abonelik tabanlı yeni hizmetlerini kullanıcılara tanıtacak. Lansmana saatler kala, The Wall Street Journal bu hizmetlerin fiyatlarını yayınladı.
Dünyanın en büyük şirketlerinden Apple, yeni gelir modelleri oluşturma konusunda ilk adımı bugün atmaya hazırlanıyor. Şirket sırtını sadece, kendisini dünyanın bir numarası haline getiren ürünü iPhone'a yaslamaktan vazgeçerek abonelik tabanlı hizmetlerinin tanıtımını akşam saatlerinde yapacak.

10 dolardan başlıyor

The Wall Street Journal'dan gelen son dakika verilerine göre, yaklaşmakta olan hizmetlerin potansiyel fiyatları belli oldu. Apple'ın TV hizmetiyle başlayacak olursak, HBO, Showtime ve Starz gibi kanallara yapılan aboneliklerin her biri 10 dolar tutarında olacak. Bu paketlerde Apple'ın orjinal içeriğinin de olması bekleniyor. HBO'nun 15 dolarlık aylık ücreti göz önüne alınırsa, Apple üzerinden abone olmak çok daha cazip olabilir.
Haber hizmetine gelince, onun da aylık ücretlendirmesinin 10 dolar olacağı ve kullanıcıların 200'den fazla dergi ve gazeteye erişebilecekleri belirtiliyor. İçeriğinin ise genel haberler, politika ve yaşam tarzı odaklı olması kuvvetle muhtemel. Apple'ın bunların dışında avantajlar sunup sunmadığını ise akşam düzenlenecek olan lansman etkinliğinde görebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11357 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, apple akış hizmeti ve apple dergi hizmeti
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim