Anlık Bildirim

Asus, Windows 11'e hazır BIOS güncellemelerini yayınlamaya başladı

Windows 11 için gerekli TPM zorunluluğu kullanıcılar için problem olmaya devam ediyor. Asus, bios arayüzüne aşina olmayanlar için TPM'i halihazırda aktif olarak sunan BIOS güncellemelerini yayınlıyor.

The Verge tarafından bildirildiği üzere Asus, Intel ve AMD yonga setleri için 2017 yılından bugüne kadar piyasaya sürülen anakartlara BIOS güncellemeleri yayınlamaya başladı. Bu güncelleme, Intel ve AMD tabanlı sistemlerde TPM'yi otomatik olarak etkinleştirecek ve bu noktada Windows 11 önizlemesini rahat bir şekilde yüklemeye olanak sağlayacak. Kullanıcılar 2022'de Windows 10'dan geçiş için sunulacak ücretsiz yükseltmeye de hazır olacak.

Asus, Windows 11'e hazır Tam Boyutta Gör

Çıkış tarihi resmi olarak belli değil

Ne yazık ki tüm anakartlar aynı anda BIOS güncellemesi almayacak, bu nedenle önümüzdeki birkaç ay içinde güncellemeleri kontrol etmekte fayda var. Asus'un Windows 11 için hazır olan kartlarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

Microsoft, Windows 11 için henüz bir çıkış tarihi belirlemedi ancak, yeni yüklemeler için Ekim ayında yapılacak lansmanda açıklanacağı yönünde söylentiler var. Windows 10'dan direk geçiş yapmak ve ayarlarını yerinde tutmak isteyenlerin 2022'nin başına kadar beklemesi gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim