Anlık Bildirim

Blizzard resmen duyurdu: BlizzCon 2024 etkinliği iptal!

Kasım ayında BlizzCon'da bir araya gelmeyi sabırsızlıkla bekleyen World of Warcraft, Diablo ve Overwatch hayranlarına kötü haber: Blizzard, bu yılki etkinliği iptal ettiğini duyurdu.
blizzcon 2024 iptal edildi Tam Boyutta Gör
Blizzard, hayranları buluşturan etkinlik BlizzCon’un bu yıl düzenlenmeyeceğini duyurdu. Blizzard, geçen yılı dikkate alarak böyle bir karar aldıklarını açıkladı, net bir neden de belirtmedi ancak gelecekte BlizzCon etkinliğinin tekrar düzenlenebileceğini de söyledi.

World of Warcraft’ın 30. yılına özel etkinlikler, güncellemeler

Blizzard, BlizzCon yerine yıl boyunca daha ufak çapta etkinlikler düzenleme kararı aldı ve Gamescom gibi fuarlara katılacaklarını belirtti. Ek olarak 2024, World of Warcraft’ın 30. yıldönümü olduğundan Blizzard, küresel çapta birden fazla etkinlik düzenlemeyi planlıyor. Ayrıca WoW’un 10. genişleme paketi The War Within ve Diablo 4’ün ilk genişleme paketi Vessel of Hatred için güncellemeler paylaşacak.

Bu arada BlizzCon etkinliği ilk kez iptal edilmiyor. 2020’de Kovid-19 salgını yüzünden iptal edilmiş, sonraki yıl online olarak gerçekleşmişti. 2022’de tekrar ara verildi, 2023’te BlizzCon etkinliği uzun süreden sonra ilk kez yüz yüze olarak gerçekleştirilmişti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim