Anlık Bildirim

Brabus, AMG GLE 63 S SUV Coupe'yi 900 beygirlik canavara dönüştürdü

Brabus 900 Rocket Edition adı verilen araçtan sadece 25 adet üretilecek. Şirket, 900 Rocket Edition'ın halka açık yollarda kullanılabilecek en hızlı SUV olduğunu iddia ediyor.

Brabus, AMG GLE 63 S'i 900 beygirlik canavara dönüştürdü Tam Boyutta Gör

Daha önce Mercedes-AMG GLE temelli 800 SUV Coupe modelini görücüye çıkaran Brabus bu kez çıtayı biraz daha yükseltti ve Brabus 900 Rocket Edition adını verdiği modeli tanıttı.

Brabus, 330 km/s azami hıza sahip 900 Rocket Edition'ın halka açık yollarda kullanılabilecek en hızlı SUV olduğunu iddia ediyor. Söz konusu modelden sadece 25 adet üretilecek. Fiyatı da vergiler hariç 381.243 eurodan başlıyor.

Motordan başlayacak olursak, stok hali 3,982 cc olan çift turbo V8 ünitenin silindir hacmi 4,407 cc'ye yükseltilmiş. Motorda yeni turboşarjlar, daha büyük pistonlar ve daha uzun piston kolları gibi modifikasyonların yanı sıra çeşitli yazılım güncellemeleri yapılmış. Geliştirilen ünite 900 beygir güç ve 1250 Nm azami tork üretebiliyor, fakat tork değeri güç aktarma organlarını korumak adına 1050 Nm ile sınırlı tutulmuş. Araçta 4MATIC+ sistemi ve 9 ileri otomatik şanzıman mevcut.

Brabus, AMG GLE 63 S'i 900 beygirlik canavara dönüştürdü Tam Boyutta Gör

Brabus'a göre 900 Rocket Edition'ın 0-100 km/s hızlanma süresi 3.2 saniye. Ancak bunun için aracı 23 inçlik Brabus Monoblock Y "Platinum Edition" jantlarla tercih etmek gerekiyor. Fotoğraflarda ise karbon aero-disklerle gelen 24 inçlik Brabus Monoblock Z "Platinum Edition" jantları görmekteyiz. Brabus ayrıca havalı süspansiyon sistemine kendi kontrol ünitesini eklemiş ve yerden yüksekliği 25 mm kadar azaltmış. Ayrıca karbon seramik fren diskleri eklemiş.

Diğer değişiklikler arasında gövdeye eklenen yeni ızgara, ön splitter, çamurluk ekleri, üç parçalı arka spoyler ve difüzör gibi karbon fiber detaylar görmekteyiz. Ayrıca araçta dörtlü titanyum çıkışa ve aktif ses yönetimine sahip paslanmaz spor egzoz sistemi mevcut. İç mekanda da deri, Alcantara, ahşap ve karbon fiber karışımından oluşan seçenekler mevcut. Fotoğraftaki aracın kırmızı ve gri kombinasyonu da oldukça ilginç görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim