Anlık Bildirim

Bu da oldu: Çinliler AirPods 3'ü, Apple'dan önce piyasaya sürdü

Apple, cihazlarını kopyalayan üreticilerle aktif olarak savaşını sürdürürken, Çinliler olayı bir ileri seviyeye taşıyarak AirPods 3'ü, Apple'dan önce çıkardı.

Bu da oldu: Çinliler AirPods 3'ü, Apple'dan önce piyasaya sürdü Tam Boyutta Gör

Üçüncü nesil AirPods'ların piyasaya sürülmesiyle ilgili söylentiler geçen yıldan beri dolaşıyor, ancak Apple yeni kablosuz kulaklıklarını çıkarmak için pek aceleci değil. Öte yandan ise sahte cihaz üreticileri, AirPods 3'ün kopyalarını çoktan piyasaya sürdü bile.

Çinliler çıtayı yükseltti

MacRumors'un haberine göre, bir TikTok kullanıcısı platformda üçüncü nesil AirPods'ların bir kopyasını gösterdiği iddia edilen kısa bir video yayınladı. Kulakiçi kulaklıklar, daha önce sızdırılan tasarım görselleriyle aynı gibi görünüyor: daha küçük bir şarj kutusu ve biraz değiştirilmiş kulaklıklar. Çin'de satılmaya başlanan sahte AirPods 3'ün hangi fiyat etiketine sahip olduğu ise belli değil.

AirPods 3'ün bu yılın ilk yarısında piyasaya çıkacağı söyleniyor. Kulaklıklar, kısaltılmış bacak ve değiştirilebilir silikon kulak pedleri ile AirPods Pro tarzı bir tasarıma sahip olacak. Bununla birlikte, Pro model gibi aktif bir gürültü önleme teknolojisiyle gelip gelmeyeceği ise muamma. Ancak kulaklıklar, iyileştirilmiş  bir ses kalitesi sucanak. AirPods 3'ün maliyetine gelince, muhtemelen önceki nesillerin seviyesinde, yani 150 dolar civarında kalması muhtemel.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18993 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, Kulaklık ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim