Anlık Bildirim

Capcom’dan çalınan veriler ile ilgili açılan soruşturma tamamlandı: 390.000 kişinin etkilendiği düşünülüyor

Popüler oyun şirketi Capcom’un verilerinin çalındığı geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı. Hırsızlığa dair soruşturma tamamlandı ve bazı yeni detaylar ortaya çıktı.

Capcom’dan çalınan veriler ile ilgili açılan soruşturma tamamlandı: 390.000 kişinin etkilendiği düşünülüyor Tam Boyutta Gör

Resident Evil, Monster Hunter ve Street Fighter gibi birçok oyunun yayıncılığını yapan popüler video oyun şirketi Capcom, geçtiğimiz aylarda yazılım saldırısına uğramıştı ve birçok bilgi sızdırılmıştı. Saldırının ardından da Capcom ile ilgili bir soruşturma başlatıldı.

Soruşturmanın da geçtiğimiz gün sonlandığı bildirildi ve bazı yeni bilgiler ortaya çıktı. Soruşturma sonucunda hiçbir kullanıcının, müşterinin veya çalışanın kredi kartı bilgisi çalınmadığı açıklandı. Kredi kartı bilgileri saldırının gerçekleşmediği ayrı bir sistemde tutulduğu için herhangi bir risk olmadığı da eklendi.

Ancak paylaşılan diğer detaylara baktığımızda saldırının büyük olduğunu görebiliyoruz. Hesaplarının güvenliği kesinlikle ihlal edilen kişi sayısı 15.649. Bununla birlikte saldırı sonucunda bilgileri tehlikede olabilecek kişi sayısının da 390.000 kişi olduğu açıklandı.

Çalınan bilgiler arasında isimler ve e-postalar bulunuyor. Japonya için ayrıca bir de adres ve telefon numaralarının çalındığı söylendi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim