Anlık Bildirim

HTC One X ve One S için Jelly Bean güncellemesi bu ay resmen dağıtılmaya başlayacak


Bugün Android işletim sistemli amiral gemisinin yeni NVIDIA Tegra 3+ ile güçlendirilmiş bir versiyonu olan One X+'ı duyuran HTC, önceki aylarda tüketiciyle buluşturduğu One X ve One S modelleri için merakla beklenen Jelly Bean güncellemesinin dağıtılacağı zaman dilimini resmen açıkladı. Google'ın kaynak kodlarını yayınlamadan önce üreticilere ön çalışma imkanı sağladığı Android 4.1 sürümünün Ice Cream Sandwich ve diğer büyük güncellemelerden daha hızlı bir şekilde piyasada kabul görmesi bekleniyordu. Nihayetinde yazılımın kodları internette paylaşıldıktan yaklaşık üç ay sonra HTC'nin orta ve üst segment modelleri son sürüme yükseltilecek.
Şimdiye kadarki en hızlı ve en güvenli Android versiyonu olduğu bilinen Jelly Bean, Tayvanlı üreticinin akıllı telefonlarında HTC Sense 4+ kullanıcı arayüzüyle desteklenecek. Project Butter adı altında lanse edilen bir dizi teknik düzenleme ve yenilikler ile sistem üzerindeki yükü hafifletilen arayüz sayesinde kullanıcıların aygıtlarında çok daha akıcı bir şekilde tecrübe edebileceklerini söyleyebiliriz. Bununla birlikte Adobe Flash Player eklentisini artık indiremeyeceğinizi ve güncellemeyi onaylamadan önce bu içeriği telefonunuzda yüklü bulundurmanızı tavsiye ediyoruz.
Pil ömrünü de hissedilir düzeyde arttırması beklenen Android 4.1 Jelly Bean yükseltmesi, arama motoru devinin yeni Google Now dijital yardımcı hizmetine erişebilmeyi mümkün kılacak ve internet bağlantısına gerek duymadan ses algılama teknolojisinden yararlanılabilecek. Ayrıca uyarı çubuğu ve diğer bazı arayüz ögelerine ufak çaplı iyileştirmelerin uygulanacağını söyleyebiliriz. Önümüzdeki haftalarda OTA yolu ile ulaşmaya başlayacak güncellemenin cihazınız için indirilebilir olup olmadığını sorgulamak için Ayarlar - Telefon Hakkında menüsünden yazılım güncelleme bölümünü kontrol ediniz. Cihazınızı internete bağlı tutmanızı ve büyük boyutlu olması beklenen güncellemeyi Wi-Fi üzerinden kurmanızı öneriyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6008 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, jelly bean ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim