Anlık Bildirim

Microsoft, Windows Phone ve Nokia markalarını rafa kaldırıyor

Microsoft, Windows Phone ve Nokia markalarını rafa kaldırıyor
Önümüzdeki yıl itibariyle işletim sistemleri tarafında tarihindeki en büyük değişikliğe hazırlanan Microsoft, çekirdek sistem yanında markalaşma konusunda da önemli adımlar atıyor. 

Bir süre önce firmanın Nokia markasını cihazlardan kısmen veya tamamen kaldıracağı gündeme gelmişti. Son gelen bilgide Nokia markasının tamamen rafa kalkacağı ve Lumia adıyla cihaz satışlarının devam edeceği ifade edildi. Lumia 830 ve 730 modelleri Nokia markasını taşıyan son cihazlar olacak.

Diğer bir değişim ise akıllı telefon tarafında. Microsoft Windows 9 ile birlikte masaüstü, tablet ve mobil işletim sistemlerini tek çatı altında toplayacak ve çözünürlük ve özellikler boyuta göre ölçeklenecek. Bu bakımdan isimlendirme de değişecek. Buna hazırlık olması açısından yeni akıllı telefonlarda Windows Phone markası kaldırılacak ve standart Windows logosu kullanıcıyı karşılayacak.
Yeni işletim sisteminin gelecek yıl bahar döneminde piyasaya sürülmesi düşünüldüğü için marka tarafındaki çalışmaların da yıl sonuna kadar tamamlanmış olacağı ifade ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
842 kez okundu.
25 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim