Anlık Bildirim

Dünyanın ilk çift taraflı micro-USB'si yatırım bekliyor


 USB kablosunun doğru tarafını arama derdi Apple kullanıcıları için büyük ölçüde sona ermiş olsa da, özellikle karanlık yerlerde kullanıcıları zorlayan bu sorun Android kullanıcılarını rahatsız etmeye devam ediyor. Ancak MicFlip adını taşıyan ve dünyanın ilk çift taraflı micro-USB'si olarak lanse edieln yeni micro-USB, Android kullanıcılarını da bu dertten kurtarmayı amaçlıyor.
  Android kullanıcıları tarafından yoğun ilgiyle karşılanması beklenen MicFlip'in seri üretimine geçmek için fon arayışında olan geliştirici firma Winnergear, projelerine destek bulmak için Indiegogo platformuna yöneldiler. Indiegogo üzerinden başlattıkları kampanyada yaklaşık 6 bin dolar toplamayı amaçlayan firma, şimdiden 98 bin dolar toplamış durumda.
 
 Gerekli fonu şimdiden sağlayan MicFlip'in çok yakında seri üretime başlamsı ve bir aksilik olmadığı taktirde önümüzdeki ay raflardaki yerini alması bekleniyor. 20 dolara satışa sunulacak olan MicFlip için ön sipariş veren kullanıcılar çift taraflı micro-USB'ye 15 dolara sahip olabilecekler.
 Başta OnePlus olmak üzere çeşitli Çinli telefon üreticileri tarafından yeni telefonlarında kullanılan USB Type-C teknolojisi tek taraflı USB girişi sorununu ortadan kaldıracak olsa da, henüz pek de yaygın olmayan USB Type-C geniş kullanıcı kitlelerine ulaşana kadar MicFlip son derece kullanışlı bir aksesuar olabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5939 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, usb
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim