Anlık Bildirim

Nokia'dan Boom, Knock ve Pop isimlerine sahip üç yeni kulaklık

Gün içerisinde Windows Phone işletim sistemine sahip yeni Lumia 625 akıllı cep telefonunu tanıtan Nokia, ayrıca Boom, Knock ve Pop isimlerine sahip üç yeni kulaklık modelinin de duyurusunu yaptı.
Renkli yapıları ile dikkat çeken kulaklıkların arkasında Marshall, Molami ve Urbanears gibi modellerin geliştiricisi Zound Industries yer alıyor. Duyurulan modellerden Boom, kafa üstü formunda ve dışarıdan gelecek sesleri iyi oranda kapatmak amacıyla geliştirilmiş. Büyük kulak yastıkları sayesinde rahat bir kullanım sağladığı belirtilen Boom, sağlam bir malzeme yapısına da sahip. Knock modeli Boom ile benzer tasarım ve özellikler yanında daha hafif bir yapıyla karşımıza gelirken, duyurulan Pop isimli kulaklık ise diğer modellerden farklı olarak kulak içi kullanım amacıyla geliştirilmiş. Beraberinde üç farklı silikon yedek başlık gelen Pop, diğer modellerde de kullanılan dolanmalara karşı özel kablo yapısıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.
Nokia tarafından duyurulan kulaklıklardan Boom €27, Knock €22, ve Pop €18 fiyat etiketiyleriyle Eylül ayında satın alınabilecekler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2182 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, nokia ve Kulaklık
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim