Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 3 için 10.000mAh kapasiteli pile sahip kılıf

Samsung Galaxy Note 3 için 10.000mAh kapasiteli pile sahip kılıf
Sahip olduğu 3200mAh kapasiteli pil ile olağan kullanımda bir günü tamamlayan Galaxy Note 3 için yeni bir pilli kılıf satışa sunuldu. ZeroLemon isimli firma tarafından hazırlanan bu özel aksesuar, 10.000mAh kapasiteli pili ile kullanıcıları şarj derdinden kurtarmayı vaad ediyor.
Galaxy Note 3'ün tüm versiyonları ile uyumlu olan bu aksesuarı kullanabilmek için, telefonun orjinal pilini çıkarmak gerekiyor. Bir kılıf gibi Note 3'ün etrafını saran aksesuar aynı zamanda NFC teknolojisini bünyesinde barındırıyor ve Note 3'ün en karakteristik özelliklerinden biri olan kalemin kullanımı için de gerekli olan erişim kolaylığını kapak ile sağlıyor.
Dayanıklı yapısı ile Galaxy Note 3'ü düşmelere karşı koruma görevi de üstlenen aksesuar, aynı zamanda NFC teknolojisini de bünyesinde barındırıyor. Kutu içeriğinde ekran koruyucusuna da yer verilen aksesuar, Galaxy Note 3'ü biraz daha kalın ve ağır bir profile sokuyor olsa da, kullanım süresini günlere varan oranda arttırması, özellikle sık seyahat eden profesyonel kullanıcılar oldukça büyük bir kazanım.
Üretici firma tarafından şu ana kadar hazırlanmış NFC destekli en büyük telefon pili olarak nitelendirilen aksesuar, yurt dışında 60 dolar olan resmi satış fiyatı üzerinden kullanıcıların beğenisine sunulmuş durumda.  
 
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6704 kez okundu.
34 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, pil ve kılıf
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim