Anlık Bildirim

Blinkfeed özelliğinin ismi değişti, tema desteği geldi

HTC'nin One serisi ile birlikte sunmaya başladığı Blinkfeed besleme uygulaması farklı iyileştirmelerden sonra ilk kez One M9 ile büyük bir değişikliğe gidiyor. Uygulamanın ismi de değişti. 

Yıllarca ana ekranda haber kaynağı olarak konumlanan Blinkfeed, çeşitli haber sitelerinin yanında kullanıcının sosyal ağlarından da anlık beslemeler görüntülüyordu. Blinkfeed daha sonra diğer HTC cihazları için de indirmeye sunulmuştu.

Sense Home olarak yeni ismine kavuşan Blinkfeed ilk etapta One M9 modelinde boy gösterecek. One M8 ve One M7 için ise bazı kısıtlamalar ile sunulacak. Bu iki model Sense 7 güncellemesini aldıktan sonra kısıtlamalar kalkacak. 

Sense Home yeni haliye HTC Themes özelliğini entegre edecek. Bu sayede kullanıcılar renkler, fontlar, ikonlar, sesler gibi geniş bir çerçevede cihazlarının temasını değiştirebilecek. Ayrıca ön tanımlı temalar da olacak. Sense Home widget'ı ise konuma bağlı olarak en sık kullanılan uygulamaları gösterebilecek. 

Blinkfeed normalde diğer HTC cihazları için de kullanıma sunulmuştu. Ancak Sense Home özelliği Sense 7 arayüzü gerektirdiği için bu cihazlar nasıl çalışacağı bilinmiyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim