Anlık Bildirim

Riot Games, Arcane 2. sezon için ilk fragmanı yayınladı

Riot Games'in League of Legends dünyasında geçen animasyon dizisi Arcane için 2. sezon fragmanı yayınlandı. Arcane Sezon 2, Kasım 2024'te Netflix'te yayınlanacak.
riot games arcane 2. sezon fragman netflix izle Tam Boyutta Gör
Riot Games, LoL evreninde geçen animasyon dizisi Arcane’in 2. sezon tanıtım videosunu yayınladı. Merakla beklenen ikinci sezon için yayınlanan ilk fragmanda insana dönüşen kurt adam Warwick'in yanı sıra dizinin hikayesinin merkezinde yer alan Shimmer'ı yaratan çılgın kimyager Singed yer alıyor.

Arcane Sezon 2 ilk bakış videosunda kan naklinin ortasında olan Singed öne çıkıyor. Karakterimiz bir cep saatini kontrol ediyor ve sonra yukarıya bakıyor, kamera onun üzerinde duran devasa bir canavarı ortaya çıkarıyor. Sonrasında ekran kararıyor. Fragman, dizinin birinci sezonunda ölen popüler bir karakter olan Vander’ın aslında League of Legends’ın deneylerle dönüştürülmüş canavarı Warwick olduğuna dair hayranların ortaya attığı teoriyi doğruluyor. Warwick, Arcane’in 2. sezonunda en önemli karakter olacak gibi görünüyor.

Arcane 2. sezon ne zaman başlayacak?

Hailee Steinfeld (Vi), Ella Purnell (Jinx) ve Katie Leung (Caitlyn Kiramman), Arcane Sezon 2'de karakterleri seslendiren isimler arasında ve başka yeni isimlerin de duyurulması bekleniyor. Arcane Sezon 2, Kasım 2024'te yayınlandığı platform olan Netflix'te başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim