Anlık Bildirim

Cover akıllı kilit ekranı beta olarak Android için yayınlandı

Cover akıllı kilit ekranı beta olarak Android için yayınlandı

Akıllı kilit ekranı olarak ünlenen ve son hazırlıkları devam eden Cover uygulaması, Android kullanıcıları için beta olarak indirmeye sunuldu.

Uygulama akıllı telefonun hemen tüm sensörlerini ve bağlantılarını kullanarak kişinin bulunduğu yer, kulaklık takma, yürüme veya arabaya binme gibi faaliyetlerini tespit ediyor ve otomatik olarak kilit ekranı düzenini değiştirebiliyor. 

Uygulamanın tespit için kullandığı bileşenler ise WiFi yongası, GPS yongası, hüceresel ağ yongası, 3.5mm jak girişi, akselerometre, jiroskop olarak sıralanıyor.

Kullanıcı kilit ekranı profillerini konuma veya aktiviteye göre ayarladıktan sonra bütün iş uygulamaya kalıyor. Örneğin ofise girdiğiniz zaman kilit ekranında iş ile ilgili uygulamalar beliriyor. Veya kulaklık taktığınız zaman belirlediğiniz uygulamalar kilit ekranına geliyor. 

Bu profillerden doğrudan uygulamaya geçebiliyorsunuz. İkona basılı tutup ekranı hafifçe sağa çekerek uygulamaya göz atabiliyorsunuz. Veya ilgili uygulama içerisinde iken ince bir çubuk olarak kenarda beliren ikonlara basılı tutarak diğer bir uygulamaya geçiş yapabiliyorsunuz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim