Anlık Bildirim

Twitter, kullanıcıların Google hesapları üzerinden giriş yapmasına izin verecek

Sosyal medya uygulaması Twitter, kullanıcıların Google hesaplarıyla platforma kaydolmalarına ve giriş yapmalarına olanak tanıyacak bir özelliği yakında kullanıma sunacak.

Twitter, Google hesabıyla giriş yapma seçeneği getiriyor Tam Boyutta Gör

Birçok uygulama, kullanıcıların kaydolmaları sırasındaki işlemlerini kolay hale getirmek için Google hesapları üzerinden giriş yapmalarına izin veriyor. Sosyal medya uygulaması Twitter henüz böyle bir özelliğe sahip değil ancak elde edilen bilgilere göre şirket, bu özelliği platforma dahil etmek için çalışıyor.

Twitter'a Google hesabıyla giriş yapmak

Tersine mühendislik yapan Jane Wong, Twitter'ın  Google hesabı entegrasyonunu etkinleştirmeyi planladığını keşfetti. Wong, Twitter'ında "Kaydol" ve "Giriş yap" seçeneklerinin yanı sıra "Google ile Devam Et" düğmesinin eklendiğini gösteren bir ekran görüntüsünü paylaştı.

Eklenen bu düğme, Google hesabınızla aynı bilgilere sahip yeni bir hesap oluşturmanıza veya zaten Google hesabınızla kaydolduysanız Twitter'a giriş yapmanıza olanak tanıyacak.

Twitter'a Google hesabıyla kaydolmak veya giriş yapmak için eklenecek olan düğmenin platforma ne zaman dahil edileceğine dair bir zaman çizelgesi henüz bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim