Anlık Bildirim

iOS ve Android için Shazam güncellendi

Bilinmeyen şarklıları bulma noktasında en çok kullanılan uygulamalar arasında yer alan ve "Shazam'lamak" tarzı bir kelim dahi türeten Shazam, iOS ve Android için güncellendi.
 
iOS ve Android için Shazam güncellendi
Dinlediği şarkının adını ve kim tarafından seslendirildiğini öğrenmek isteyen kullanıcılar için 1999 yılında bu yana hizmet veren ve şuan 120 milyon aylık aktif kullanıcısı bulunan Shazam, iOS ve Android tarafında önemli bir altyapı değişikliğiyle güncellendi.
Popüler uygulama iki platform için de yayınlanan yeni sürümüyle ilk olarak kendi içerisindeki arama deneyimini ciddi anlamda geliştirdi. Merkez algoritması uzun zamandır bu kadar büyük değişiklik almayan uygulama, şimdiye kadar hep geri planda kalan arama sürecini öne plana çıkardı.
Bu sayede artık farklı şarkıcı, sanatçı, albüm adı ya da şarkı sözleri direkt olarak Shazam'ın ana sayfası üzerinde aranabiliyor. Bulunan müzikleri arama sayfası üzerinden dinletebilen ya da satın alma yoluyla cihazlara indirtebilen uygulama, aynı zamanda eskiye oranla çok daha hızlı çalışma gösteriyor ve keşif süreci kolaylaştırılarak tek tıklama ile arkadaşlarla paylaşım yapılabiliyor.
Ücretsiz sunulan Shazam uygulamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim