Anlık Bildirim

1.2 GHz Nvidia Tegra 2 desteğini arkasına alan LG Optimus EX resmi olarak tanıtıldı

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG Mobile'ın sert çizgileriyle dikkatleri üzerinde toplayan modeli Optimus EX nihayet resmi olarak tanıtıldı.

1.2 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Nvidia Tegra 2 platformunun ve 1 GB RAM'in güç verdiği akıllı telefon, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in Gingerbread versiyonunu kullanıyor. İlk olarak SK Telecom aracılığıyla, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle, Güney Kore'de satışa sunulması planlanan akıllı telefon, 4.0-inç boyutunda ve 480 x 800 piksel çözünürlüğünde IPS panelli ekranıyla ön plana çıkıyor. Akıllı telefonun ekranı, sunduğu 700-nit parlaklık seviyesiyle piyasadaki çoğu rakibi arasından sıyrılmakta.
8 GB kapasiteli dahili flash belleğe yer verilen ve kapasitesi microSD kartlarla arttırılabilen Optimus EX'in ön yüzünde görüntülü konuşma için VGA kamera, arka yüzünde ise anı yakalamak için 5 megapiksel kamera konumlandırılmış. Full HD video kaydı da yapabilen arka kamerada ışığın yetersiz olduğu ortamlarda çekim için LED veya xenon flaşın bulunmaması bazı teknoloji meraklılarını üzebilir.
Son olarak Wi-Fi 802.11n, GPS, Bluetooth üçlüsünü bünyesinde barındıran ve 1500 mAh'lik bataryayla gelen Optimus EX'in fiyatı bilinmiyor.
1.2 GHz Nvidia Tegra 2 desteğini arkasına alan LG Optimus EX resmi olarak tanıtıldı
1.2 GHz Nvidia Tegra 2 desteğini arkasına alan LG Optimus EX resmi olarak tanıtıldı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7385 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim