Anlık Bildirim

"1.5 milyon adet Galaxy Note 3 Lite gelecek yılın ilk çeyreğini bekliyor"

'1.5 milyon adet Galaxy Note 3 Lite gelecek yılın ilk çeyreğini bekliyor'

Samsung'un popüler Note akıllı telefon serisinin son üyesi için bir Lite versiyonu üzerinde çalıştığı bir süredir gündemde. Galaxy Note 3 Lite adını alacak olan cihaz daha orta seviye tüketici grubunu hedefleyecek.

Güney Kore'den gelen bilgilere göre Samsung modeli için üretime başlamış durumda. Firma Şubat ayı sonuna kadar 1.5 milyon adet Galaxy Note 3 Lite modeli üretmiş olmayı hedefliyor. Mobil cihaz bölümünün asıl hedefi ise Galaxy Note 3 satışlarının yüzde 30'u kadar Galaxy Note 3 Lite satabilmek.

Samsung, Şubat ayı sonundaki MWC 2014 etkinliğinde Galaxy Note 3 Lite modelini resmen lanse edecek ve ardından da satışa başlayacak. Galaxy Note 3 modelinin topladığı ilgiyi Samsung, Galaxy Note 3 Lite modeline de aktarabileceğini umut ediyor.

Galaxy Note 3 Lite modelinde 5.7 inçlik LCD ekran, 8MP çözünürlükte kamera, S-Pen desteği, sayıllaştırıcı gerektirmeyen metal ağ tabanlı dokunmatik panel şeklinde özelliklerin yer alacağı belirtiliyor. Fiyatı konusunda ise henüz bir bilgi yok.

Alt seviye pazara daha çok odaklanacağı dile getirilen firmanın muhtemel yol haritasında ise Galaxy Grand Lite ve Galaxy Tab 3 Lite adlı iki model daha yer alıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1156 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim