Anlık Bildirim

4 yeni Windows Phone cihazına ait bilgiler bir uygulamada ortaya çıktı

4 yeni Windows Phone cihazına ait bilgiler bir uygulamada ortaya çıktı

Microsoft'un Windows Phone 8 kısıtlamalarını Full HD ekran ve 5-6 inçlik boyut gibi yeniliklerle yaz sonuna doğru yükseltmesi beklenirken, aynı dönemde yeni modellerin de piyasada boy göstereceği tahmin ediliyor.

Çin kaynaklı bir uygulama olan Love Wallpaper HD sunucu loglarında ortaya çıkan verilere göre farklı firmaların 4 yeni Windows Phone cihazına rastlanıyor. Bu firmalar Samsung, Huawei ve Nokia şeklinde.

Nokia'nın modelleri RM-860_nam_usa_100 ve RM-877_nam_att_205 iken, Samsung'un modeli SCH-I930, Huawei'nin modeli de H889L kod adlarını taşıyor. Nokia'nın 14 Mayıs tarihinde bir etkinlikle Lumia 928 modelini tanıtması bekleniyor. Bu modelin önce operatöre özel ve ilerleyen aylarda da perakende mağazalarında satışa sunulacağı düşünülüyor.

Huawei'nin ise Ascend W2 adında bir model hazırladığı biliniyor. Samsung'un uzun süredir Windows Phone pazarına yönelik hazırlıkları internete sızmıyor. Bu bakımdan ne tür bir cihaz hazırlığında olduğu bilinmiyor.

Kod adlarının hangi cihazlara işaret ettiği şimdilik belirsiz. Ancak muhtemelen test aşamasında olduğu sanılıyor ve önümüzdeki haftalarda tanıtılması muhtemel.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim