Anlık Bildirim

5 inç ekranlı Zenfone 2 modeli Amazon'da listelendi

 
5 inç ekranlı Zenfone 2 modeli Amazon'da listelendi
Asus'un Zenfone serisinin en yeni modeli Zenfone 2 tanıtıldığı günden beri büyük ilgi görüyor. Şüphesiz bu ilginin en büyük sebebi performansına göre agresif bir fiyatlandırmaya sahip olmasıydı.

CES 2015'de 5.5 ekrana ve 4 GB sistem belleğine sahip modelin yanında daha işlem gücü ve sistem belleği konusunda daha düşük modeller de kullanıcıların beğenisine sunulmuştu. Sonrasında ise Zenfone 2 ailesinin 5 inç ekrana sahip modelleri de gündeme gelmişti.

Kısa bir süre önce Amazon'da açılan ilanda 720 piksel çözünürlüğünde 5 inç ekrana sahip model satışa sunuldu. ZenFone 2 ZE500CL model numarasına sahip cihaz Intel Atom Z2560 işlemcisi barındırırken cihazın beyaz renklisi 219 dolar ( Günümüz kuruna göre yaklaşık 570 TL) ve siyah renklisi de 229 dolar ( Yaklaşık 600TL ) fiyatlandırma ile listelendi.  yurt dışı fiyatlarının direk olarak Türk Lirasına çevirmenin yanlış bir değerlendirme olduğunu hatırlatalım. Ülkemize 5 inç modelin gelmesi halinde ek vergilerden dolayı haberde bahsettiğimiz rakamlardan daha yüksek fiyatlara sahip olması muhtemel. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15359 kez okundu.
18 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
model, amazon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim