Anlık Bildirim

5000mAh bataryalı Asus ZenFone 4 Max tanıtıldı

Uzun kullanım sürelerine önem veren kullanıcılar için yeni bir akıllı telefon daha geldi. 5000 mAh kapasiteli bataryaya sahip Asus ZenFone 4 Max modeli iyi bir alternatif olacak.

Asus’un henüz ZenFone 4 amiral gemisi tanıtılmadı ancak firma yavaş yavaş seriye giriş yapmaya başladı. Uzun kullanım süreleriyle dikkat çeken Asus ZenFone 4 Max modeli Rusya’da resmiyet kazandı.

Uzun kullanım süresi

Modelin öne çıkan özelliklerinden birisi 5000mAh kapasiteli bataryası. Bu sayede uzun kullanım sürelerine erişilebilecek. İkincisi ise 13MP çözünürlüğünde çift arka kamera. Henüz detaylar net değil ancak daha kaliteli çekimler ve daha iyi bulanıklık efektleri bu sayede mümkün olacaktır.

5.5 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan akıllı telefonda Snapdragon 425 veya Snapdragon 430 yonga seti yer alacak. Fiyatına göre ise 3GB/4GB RAM ve 32GB/64GB depolama kapasitelerine yer verilecek. Ön kamera 8MP çözünürlüğünde iken işletim sistemi Android 7.0 olarak belirlenmiş.

Modelin başlangıç fiyatı 235$ civarında. Konfigürasyona göre de fiyat yukarı çıkıyor. Asus, özellikle Çinli rakipleriyle daha iyi mücadele edebilmek adına ZenFone 4 lansmanını geriye çektiğini duyurmuştu. Açılış da ZenFone 4 Max ile oldu. Muhtemelen ay içerisinde yeni serinin diğer modellerini de görme şansına sahip olacağız. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5257 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, asus zenfone 4 max ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim