Anlık Bildirim

6 Sony Xperia modeli Android 5.0'dan direk olarak Android 6.0'a güncellenecek

6 Sony Xperia modeli Android 5.0'dan direk olarak Android 6.0'a güncellenecek
 
Kısa bir süre önce Android 6.0 güncellemesini alacak modellerini listeleyen Sony bugün destek sayfasında ufak bir güncelleme daha yaptı. Android 5.1 takviminden bazı cihazların çıkarıldığı görülürken bu modellerin direk olarak Android 6.0'a güncelleneceği bildirildi.
Sayfaya göre Xperia Z3+, Xperia Z4 Tablet, Xperia C4, Xperia C5 Ultra, Xperia M4 Aqua ve Xperia M5 modelleri bir sonraki güncellemede direk olarak Android 6.0 Marshmallow sürümüne güncellenecek. Bu da hali hazırda Android 5.0 ile çalışan cihazların Android 5.1 ara güncellemesini almayacağı anlamına geliyor.

Z4 tablete hali hazırda Android 5.1.1 güncellemesini yayınlayan Sony'nin bu modeli de listeye dahil etmesi kafaları bir miktar karıştırdı. Güncelleme geri mi çekilecek yoksa liste yeniden mi güncellenecek bu konuda net bir bilgi yok. Android 5.1 güncellemelerinin iptal edilmesi Marshmallow güncellemesini daha hızlı bir şekilde hazırlanması anlamına da geliyor. Bakalım Sony bu kez güncelleme yarışında nasıl bir performans gösterecek.


Android 6.0 güncellemesi alacak modellerin listesine buradan ulaşabilirsiniz.  Tüm markaların yer aldığı liste sürekli güncel tutulmaktadır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6119 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim