Anlık Bildirim

Android 5.0.0. Key Lime Pie üzerinde çalışan Sony LT30i, NenaMark skorlarında ortaya çıktı


Android 4.1 Jelly Bean işletim sisteminin duyurulmasından sonra, ardından gelecek yeni sürümün 5.0 olacağı iddia edilmiş ancak yeni Nexus modelleri 4.2 devam sürümü ile tanıtılmıştı. Android 5.0 Key Lime Pie iddiaları yeni yıla kalırken, NenaMark skorlarında ortaya çıkan bir snouç kafaları karıştırdı.

Benchmark testinde sonuçları paylaşılan model, Android 5.0.0 Key Lime Pie üzerinde çalışan Sony LT30i modeli. Hali hazırda bu kod adına sahip bir model yok. Ancak Skyfall filmine özel tasarlandığı iddia edilen bir Xperia T versiyonunun model numarası olacağı konuşuluyor.

Bu versiyonda 1.6GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon MSM8260 işlemci, Adreno 220 grafik birimi, 720p ekran çözünürlüğü bulunduğu sonuçlarda göze çarpıyor. Model test sonucunda 74.60 ortalamaya erişiyor. 

Xperia T modelinde ise 1.5GHz saat hızında çalışan Snapdragon MSM8260A işlemci, Adreno 225 grafik birimi ve 720p ekran bulunmaktaydı. Eğer sonuçlar doğruysa Bond versiyonunun, daha düşük bir sınıf olan Snapdragon S3 sınıfına ait bir işlemciye sahip olacağı görülüyor. 

Android Key Lime Pie olması beklenen 5.0 sürümü ile ilgili eldeki bilgiler oldukça az. Yeni sürümün webtop konseptine benzer bir şekilde masaüstü öğelere daha fazla ağırlık vereceği tahmin ediliyor. Yeni sürüm ile ilgili yeni bilgileri gelecek yıl itibariyle öğrenebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1474 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim