Anlık Bildirim

Apple'dan geliştiricilere: Uygulamalarınızı bir an önce iPhone X'e uyumlu hale getirin

iPhone X'in satışa sunulmasına sayılı günler kala Apple bir blog yazısı yayınlayarak geliştiricileri en kısa süre içerisinde uygulamalarını iPhone X'e uyumlu hale getirmeye davet etti.
Apple söz verdiği gibi 27 Ekim 2017'de iPhone X'i ön siparişe açtı ve akıllı telefon satışa sunulacağı 3 Kasım tarihinde ilk siparişler müşterilere gönderilecek.
Onuncu yıla özel iPhone modeli çok kısa bir süre sonra mağazalardaki yerini alacağı için Apple geliştiricileri, hali hazırdaki uygulamalarını mevcut iPhone'lardan farklı bir ekran türü ve boyutuna sahip olan iPhone X için güncellemeye çağırdı. iOS 11 zaten iPhone X için optimize edilmiş olsa da platformdaki uygulamaların çoğu yeni nesil iPhone'a uyumlu değil.

Xcode 9.0.1 IDE ile uygulamalar test edilebilecek

Apple, uygulamalarını iPhone X için test etmek isteyen geliştiricilerin en son Xcode 9.0.1 IDE yazılımını indirerek programda yer alan iPhone X simülatörü ile bunu yapabileceğini söylüyor.
Elbette buradaki amaç App Store'daki tüm uygulamaların iPhone X'i desteklemesini sağlamak. Ancak bunun gerçekleşmesi biraz zaman alacak. Dolayısıyla şu an için bir iPhone X satın almak pek de mantıklı görünmüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5865 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim