Anlık Bildirim

Boeing yüksek güvenlikli bir Android telefonu üretmek istiyor


Bugüne kadar hava araçları ve parçaları üretmesiyle tanıdığımız Boeing firması bu kez farklı bir segmentte adını duyurmak istiyor.

National Defense Magazine tarafından verilen habere göre Boeing yüksek güvenlik özelliklerine sahip bir Android telefonu üretmek için çalışmalar yapıyor.

Şimdilik Boeing Phone olarak tanımlanan telefon hakkında Boeing başkanı Roger Krone fazla detay vermiyor ancak cihazın yıl sonuna doğru hazır olacağı tahmin ediliyor. Güvenlik konusuna özel önem verecek telefonun önceki Android sürümlerinden birisini çalıştıracağı belirtiliyor.

Boeing önemli güvenlik yazılımı firmalarıyla ortaklık görüşmelerine başladı. Hedef kitle ise savunma departmanı gibi güvenlik konusunun üst seviyede olduğu hükümet birimleri.

Boeing kullanım oranı çok geniş olduğu için Android işletim sistemini tercih ettiğini vurguluyor. Rakiplerinin 15 000$-20 000$ seviyesinde olan modellerine nazaran Boeing Phone biraz daha düşük bir seviyede olacak. Daha önce Dell Streak 5 modeli de ABD savunma departmanı tarafından güvenli telefon onayı almıştı. Özellikle istihbarat ve operasyonel devlet birimlerinde yüksek güvenlikli telefonların kullanımı büyük önem arzediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5209 kez okundu.
17 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
boeing, Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim