Anlık Bildirim

CES 2012: 4.5-inç HD ekranlı LG Spectrum artık resmi

Geçmişte hakkında pek çok söylenti ortaya çıkan LG Spectrum, CES 2011 etkinliğinde teknoloji meraklıları huzurunda sergilendi.
19 Ocak tarihinden itibaren Verizon Wireless tarafından, 2 yıllık sözleşme karşılığında 200$ fiyat etiketiyle satışa sunulması planlanan Spectrum, 1.5 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Qualcomm işlemci, Adreno 220 grafik birimi ve 1 GB RAM'i bünyesinde barındırıyor; Android Gingerbread işletim sistemini kullanıyor.
Spectrum'un en iddialı olduğu konulardan birisi elbette ekranı. LG Mobile, yeni akıllı telefonunda 4.5-inç büyüklüğünde ve 720 x 1280 piksel (329 ppi) çözünürlüğünde IPS dokunmatik ekrana yer vermiş. Kullanıcılara LTE aracılığıyla hızlı internet deneyimi vadeden akıllı telefon, Wi-Fi 802.11n, GPS, Bluetooth 3.0 gibi güncel teknolojilere ev sahipliği yapıyor.
LG akıllı telefonun ön yüzünde 1.3 MP'lik, arka yüzünde ise LED flaşlı 8 MP'lik kamerayı yeterli görmüş. Ana kamera 1080p hareketli görüntü kaydı yapabiliyor. Son olarak 4 GB dahili flash belleği ve microSD kart girişini bulunan akıllı telefonun 1830 mAh'lik bataryası mevcut.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim