Anlık Bildirim

Dünyanın ilk 1TB microSD kartı duyuruldu

MicroSD kartlarda en yüksek kapasiteye ulaşıldı. Hali hazırda destekleyen akıllı telefonlar ve taşınabilir cihazlarda 1TB depolama takviyesi mümkün olabilecek.

Hafıza kartları sektöründe yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor. Daha hızlı Express standardının duyurulmasının ardından 1TB kapasite de kendisine yer bulmaya başladı. SD kartlardan sonra microSD kartlar da 1TB kapasiteye terfi etti.

En yüksek kapasitede

SanDisk ve Micron tarafından duyurusu yapılan microSDXC kartlar 1TB kapasite ile segmentinde rekor kırıyor. UHS-I performans standardı yanında akıcı uygulama başlatma A2 ve video oynatma V30 standartlarını da taşıyor.

Yeni microSD kartların hızları firmaya göre değişiyor. SanDisk kartın yazma hızı 90MB/s, okuma hızı 160MB/s olarak gerçekleşiyor. Micron marka kartın ise yazma hızı 95MB/s seviyesini geçerken okuma hızı ise 100MB/s olarak ölçülmüş.

SanDisk 1TB microSDXC kartın fiyatı 449$ ve Nisan ayında piyasada olacak. Micron ise henüz bir fiyat açıklamadı ve yaz aylarına doru kartın piyasada olması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4799 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
MWC2019, 1tb microsd ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim